Trainingen en workshops

TRAINING WERKEN MET HELENDE ENERGIE, REIKI 1ste graad:

Op aanvraag geef ik in Haarlem een training over werken met helende energie. In deze training geef ik door hoe ik daar mee werk in mijn studio en dagelijks leven. Je zal ingewijd worden in Reiki 1ste graad en zal je ervaring opdoen zodat je er zelf mee aan de slag kan. De kosten van deze training is €110,- p/p En bij minimaal 4 personen kunnen we een training in plannen.

Heb je interesse? Dan stuur ik je per mail meer info toe. contact

PRESENTATIE TRAININGEN :

Door mijn theater en fysieke achtergrond ben ik erg getraind in het kijken naar het fysiek van iemand. Vandaar uit werk ik met lichaam, stem en adem oefeningen. Presentatie training is geschikt als training voor die ene speech/pitch die je moet geven waar je onzeker over bent  of stel je wilt je steviger voelen bij moeilijke gesprekken. Of weerbaarder met lastige klanten.  Gewoon je houding in het algemeen. Op aanvraag werk ik 1 op 1, maar het liefst in een kleine groep omdat je van naar elkaar kijken ook zo ontzettend veel leert.

100,- euro p/p En weet je zelf een groep te vormen word de prijs in overleg bepaald. Heb je interesse of wil je meer weten neem contact op,  ik beantwoord je vragen graag.

 

DoTerra Essentiële Oliën
Ik werk graag met de oliën van DoTerra. En eens in de zoveel tijd geef ik informatie avonden. Je kan ook op mijn DoTerra site alvast wat rond neuzen maar neem contact op dan leer je meer.
DoTerra

Ook wordt er 30 september en 9 december 2017 een AromaTouch workshop gegeven bij C’est Labrie.
Hij wordt gegeven door Esther Schulenklopper en meld je aan bij haar voor deze fijne workshop.

▪️30 september in Haarlem
▪️9 december in Haarlem

(Tijd: 10.00 uur tot 17.00 uur)
Binnen één dag de schitterende techniek van de officiële Aroma Touch met de pure essentiële oliën van dōTERRA, inclusief officieel certificaat (dōTERRA).
De theorie, praktijk en ervaring op 1 dag om deze bijzondere aanraking helemaal te beheersen.
De 1-Daagse AromaTouch™ Techniek Training:
* Eenvoudige en intuïtieve aanrakingstechniek
* Vriendelijk en helend met therapeutische essentiële olie
* Ondersteunt het welzijn en een gezond functionerend autonoom zenuwstelsel
* Werkt met energiebanen en viscerale contactpunten
* Combineert Oosterse en Westerse geneeswijzen
* Zorgt voor ontspanning
* Helpt o.a. bij stress, depressieve klachten, pijn klachten en chronische pijn

MASSAGE WORKSHOP in Haarlem:

In deze workshop is de basis het voelen. Niet de techniek staat voor op, maar leren hoe je kan voelen wat je voelt. En zo het vertrouwen krijgen in je handen en de informatie die ze krijgen. Het is een workshop van een dag waarin je op elkaar oefent. De groepen zijn altijd klein. 4 tot 6 personen. Juist in deze kleine setting is er alle ruimte en aandacht om te voelen wat je handen je vertellen. Deze workshop kan ook op aanvraag.

Heb je interesse of vragen of wil je graag op de hoogte gehouden worden?  Mail me.